De slimme truc van frietkraam prijs dat niemand bespreekt

 Allemaal hetgeen we nodig hebben, kan zijn ons plek om te parkeren en ons stopcontact. Een rest regelen wij, opdat u dan ook perfect kunt genieten met de eigen feestelijkheid.

Het servicegerichte personeel met Snackmobiel.nl komt naar een door u dan ook opgegeven plek betreffende ons frietwagen aan huis, welke is gevuld betreffende de meeste lekkere hapjes.

De missie: het verzorgen betreffende onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons enorm scala aangaande voordeligste kwaliteit snacks bij u dan ook op locatie.

Het Muze Missefestival in dit Jan Cunenpark in Oss is een jaarlijks terugkerend muziek- en cultuurfestival en trekt duizenden klanten. Frietfeest is er natuurlijk betreffende de mobiele snackwagens aanwezig om 6000 hongerige en dorstige gasten te voorzien over snacks en drankjes.

SnackCar bakt ook biologische friet! Wij serveren ze in ons eco-puntzak. De frieten bestaan gemaakt met hete aardappels die betreffende heel wat zorg zijn geteeld via biologische aardappelkwekers.

Op welhaast elke locatie is dit voor ons geoorloofd teneinde langs te komen en uw gasten te voorzien met heerlijke, verse friet & snacks. De snackwagens beschikken over een bakcapaciteit tot immers 1000 porties friet ieder uur.

Het servicegerichte medewerkers van Frietfestijn.nl komt naar een door u dan ook opgegeven plaats met ons Frietwagen met huis, die kan zijn gevuld betreffende de meeste hete hapjes.

Raakt u dan ook geïnteresseerd in ons frietwagen aan huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Frietfestijn.nl Wij bestaan ook telefonisch als per mail bereikbaar.

Andere willen juist alweer heel wat keuzemogelijkheden. Voor een ieder kan een aangepast menu geschapen geraken, waarna ook de prijzen aangepast geraken. In een meeste gevallen staat het eerstvolgende op het menu:

Staat de voorkeur daar ook niet bij of heeft u dan ook speciale wensen. Neem vervolgens contact met ons op en we wensen voor een passende oplossing. Tevens voor glutenvrije ofwel vegetarische snacks beschikken over we betreffende allemaal in ons collectie. Geeft u dan ook het immers aan bij de boeking.

“BeBo kan zijn ons mooie en grote zaak betreffende een uitnodigend interieur. Daar kan zijn ook echt ingehaakt op het verdwijnen betreffende een pinautomaat in Sevenum, gasten kunnen genoeg pinnen”, aldus de jury in het eindrapport.

U dan ook raakt bij ons verzekerd over eersteklas middelen dat wordt bereid in dagverse plantaardige olie. Weet de Frituurwagens hebben het HCAPP keurmerk. We voldoen uiteraard aan alle wettelijke verplichtingen op dit gebied met hygiëne en beveiliging.

Immers denk je dat dit ons professionele uitstraling dien hebben. Of het verder lukt met het ombouwen betreffende ons caravan vraag ik me af.

Voor feesten met minder personen, biedt De Gouden Leeuw een offerte op maat. wil je meer info Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden met bijvoorbeeld ons dessert ofwel schepijs. Iemand collectie kan zijn verder geoorloofd, evenals ons menu samen betreffende ons saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *